1 jaar bijbelschool iets voor jou?

logo-internship-1


Een persoonlijke aanbeveling.

1 JAAR BIJBELSCHOOL ‘INTERSHIP’ IN GRONINGEN.

De Evangelische Gemeente Immanuël is verbonden aan MFG. (Ministers Fellowship Global) Een organisatie waarbij evangelische gemeenten landelijk, internationaal en relationeel verbonden zijn door een gelijkgestemde visie omtrent gemeentebouw en toerusting. Sinds vorig jaar is er vanuit de Nederlandse afdeling van MFG het initiatief genomen met de start van de bijbelschool ‘internship‘. Als gemeente hebben we het unieke voorrecht om op deze manier een unieke opleidingstraject te creëren voor gemeenteleden die het verlangen hebben om voor een jaar toegerust te worden op zowel theologisch vlak als op het gebied van kennis van de Bijbel, gemeentebouw en nog veel meer.

Internship start na de grote zomervakantie en de lesdagen zijn op donderdag en vrijdag in Groningen.

24 en 25 maart meeloopdagen Internship 

Voor iedereen die wel eens met eigen ogen wil zien en met eigen oren wil horen wat Internship allemaal inhoudt organiseren we een aantal meeloopdagen. Je kunt op de onderstaande data 1 hele dag meedraaien met Internship. Zo krijg je een goed beeld van Internship en wellicht dat je hierdoor ook graag Internship wil doen vanaf september 2016. Het is wel belangrijk om je van te voren op te geven zodat we precies weten wie er allemaal ‘meelopen’.

De meeloopdagen voor 2016 zijn:

  • Donderdag 24 maart – onderwerpen: leiderschapsprincipes, de kunst van het preken
  • Vrijdag 25 maart – onderwerpen: een apostolische gemeente zijn

Aanmelding of meer info: administratie@egimmanuel.nl